20 September 2010

1938

Jakt på invandrare, sjuka och arbetslösa är vad den svenska befolkningen har kommit fram till är det bästa alernativet för landet visar resultatet efter gårdagens val. Och man såg ju i tyskland förra seklet hur framgångsrik den politiken är! Vid ett visst tillfälle regerade tyskland hela europa och fick nästan ryssland på fall om inte en del strategiska missar gjorts, nåt att lära för våra tappra stormtrupper i afghanistan.

För att inte tala om vilken effektiv arbetsmarknadspolitik som fördes på den tiden men det har ju vår egen fuhrer redan kopierat. Sverigedemokraterna å sin sida har ju lika bra invandringspolitik så om nu bara sverigedemokraterna och alliansen slår sina påsar ihop så kan vi nästan få det likabra som på 30 och 40 talet i Tyskland!

13 September 2010

USA stärker demokratin i Arabvärlden

US secures record $60 billion arms sale to Saudi Arabia
The United States is selling $60 billion (£40 billion) worth of aircraft to Saudi Arabia in a huge deal that will increase unease about a gathering arms race in the Middle East. 

För att ytterligare stärka demokrati, frihet och flickskolor i muslimska länder investeras nu 60,000,000,000 dollar (ca 430 000 000 000 SEK) i demokratins och feminismens hemland; Saudi Arabien.