25 January 2008

Nudersoppa

Göran Pettersson: "Nuder bidrog till att åstadkomma en blocköverskridande uppgörelse gällde pensionssystemet. Här fanns troligen krafter inom socialdemokratin som ville bryta den fempartiuppgörelse (m, c, fp, kd och s) som gett oss ett stabilt och internationellt erkänt pensionssystem. Genom ett givande och tagande så säkerställdes en lösning som innebär att den breda pensionsuppgörelsen lever vidare. Även här ställdes vänsterpartiet utanför.
När det gäller Thomas Östros så är bilden annorlunda. I näringsutskottet, där han är vice ordförande, har arbetet till stor del kretsat runt frågan om försäljning av statliga bolag. Detta med försäljning av bolag är inget nytt utan har genomförts tidigare av såväl borgerliga som socialdemokratiska regeringar. Men Thomas Östros har som vice ordförande gjort sitt yttersta att motarbeta, förhala och skada försäljningsprocessen. I utskottet har miljöpartiet gett stöd för vissa försäljningar och motsatt sig andra. Socialdemokraterna under Thomas Östros har istället tillsammans med vänsterpartiet motsatt sig samtliga försäljningar och istället hyllat det statliga ägandet."

Kreti och pleti ska inte ha något att säga till om när det gäller svenska företag och svensk ekonomi, därför är det oerhört viktigt att alla typer av kollektivistiskt inflytande över ekonomin, som t ex statligt ägande av bolag eller riksbanken, snarast avskaffas och att allt säljs ut till underpris och att ägandet snabbt förflyttas från Sverige till Cayman Islands innan det blir val igen!

Att som Thomas Östros, försöka hindra utländska karteller (jag har aktier i) att köpa upp Sverige är ju en fruktansvärd vänstersväng mot stalinistisk, socialistisk politik!

Och pensionspengar, det ska man ju spekulera i, helst i Las Vegas, Wall Street eller Monte Carlo där möjligheterna att flerdubbla insatserna är stora och därmed naturligtvis ökar alla pensionärers vinst och ger stabilitet och säkerhet till systemet!

Och den partiöverskridande överenskommelse som råder om att Sverige ska präglas av marknadsfundamentalism, är ju oerhört viktig för att inte någon kollektivistisk "demokrati" ska börja förgifta det politiska klimatet.