07 October 2007

Kärnkraft is Good!

DN; "Jag vill uttrycka min oro över den planerade transporten av kärnavfall från Sverige till upparbetningsanläggningen Sellafield", skriver den isländska miljöministern Thorunn Sveinbjarnardottír i ett brev till Andreas Carlgren, enligt Greenpeace. "

Vilket "kärnavfall"? Kärnavfall är liksom "växthuseffekten" bara myter uppfunna av cyniska diktaturkramande vänsterterrorister i ett försök att subvertera miljödebatten.

Kärnkraft är en fullständigt ren, säker och miljövänlig energikälla, helt utan några farliga restprodukter. Och om det mot förmodan eventuellt skulle finnas något litet "kärnavfall" så är det väl i så fall bra att man gör
sig av med detta så att den svenska kärnkraften fortsätter att vara ren och miljövänlig.

Att exportera skit är dessutom good business, så förutom att vi då kan slå oss på bröstet för vårt oerhörda miljöansvar genom att flytta ut våra miljöfarliga verksamheter, så kan vi minska eventuella negativa hälsoeffekter på vår egen befolkning och slippa en massa löjliga antikapitalistiska miljöregler.

Man hade rent av kunnat utveckla idén och exportera sjuklingar, gamlingar och arbetslösa också så slipper vi den ekonomiska börda dessa blodsugare belastar det svenska samhället med.

SD

Repris 10 okt;

Här är tydligen en socialmoderat som håller med mig. Ja kärnkraft är underbart!