15 March 2007

The War on Terror is Over!

"Khalid Shaykh Muhammad, som har utpekats som hjärnan bakom terrorattackerna mot USA den 11 september 2001, har tagit på sig ansvaret för dem och en lång rad andra terrordåd som tillskrivs al-Qaida.

Han tar också på sig ansvaret för attacken mot World Trade Center i New York 1993, sprängdådet mot en nattklubb på Bali och ett försök att spränga två amerikanska flygplan med hjälp av skobomber.

I utskriften listas 29 attacker och komplotter som Muhammad tagit på sig, bland annat misslyckade mordförsök på de tidigare amerikanska presidenterna Bill Clinton och Jimmy Carter samt förre påven Johannes Paulus II.

Muhammad har också erkänt planer på en andra terrorvåg efter 11-septemberattackerna 2001. De utvalda målen var Library Tower i Kalifornien, Sears Tower i Chicago, Plaza Bank i delstaten Washington och Empire State Building i New York, rapporterar AFP. Andra terrorplaner inriktade sig på att spränga sönder Panamakanalen, och amerikanska marinfartyg och oljetankers i Hormuzsundet, Gibraltarsundet och i Singapores hamn."

Innan dom ryckte ut tånaglarna på honom erkände han också att han var ansvarig för attentatet mot Ronald Reagan och John F Kennedy, första och andra världskriget och den islamska ockupationen av Spanien fram till 1492.

Jag som trodde det var Bin Laden...







Andra bloggar om: , , ,
Intressant