07 November 2007

Diktatur is Great!

DN; Alla svenskars kommunikation lagras
"Uppgifter om alla telefonsamtal, all internettrafik och alla sms ska från och med januari 2009 samlas in och göras tillgänglig för polisen vid brottsutredningar, enligt ett utredningsförslag."

"Antemar anger en uppstartskostnad på 220 miljoner kronor, där operatörerna, i förlängningen sannolikt telekunderna, får stå för lejonparten."


"Övervakningen har sin rot i ett EU-direktiv och håller nu på att införas i hela unionen."


Yes! Nu har dom fattat, äntligen kan vi få till ett riktigt totalitärt samhälle, som i Kina! Där är beviset på att ökad privatisering och frihandel inte leder till ökade medborgerliga rättigheter eller mer demokrati! För vad ska man med det till egentligen?

Och vad bra att jag själv får lov att betala för lagring av alla mina telefonsamtal, sms och internettrafik ! Man kan kanske rent få lov att betala sin egen flygbiljett till Guantanamo Bay eller Egypten och el-räkningen för sin elchockstortyr också?

Ett belöningssystem för angiveri av oliktänkare som i forna Östtyskland hade kanske varit nåt?

Och jag kan nog sträcka mig så långt ut ur fönstret så jag kan filma in i min grannes lägenhet, han är lite konstig, och är säkert nån socialistpedofil eller nåt sånt otäckt. Jag anmäler mig härmed som frivillig extremistspanare!

DN; Säpo kräver bättre möjligheter att avlyssna och bugga politiska extremistgrupper som Afa och Svenska motståndsrörelsen.
"Samtidigt har regeringen givit Säkerhetspolisen i uttryckligt uppdrag att förhindra den här sortens demokratihot, alltså inte bara beivra begångna brott."

"Säpo exemplifierar med brandattentat mot konsulat, ambassader och en McDonaldsrestaurang"

Ja, jäkla antifascister! Fascism och diktatur är ju bra, demokratihot måste bekämpas, speciellt extremister som vill införa demokrati måste man ju verkligen komma åt och bestraffa å det grövsta!

Konsulat och ambassader, sånt statligt krafs är väl inte så viktigt att beskydda egentligen. Men EN MC DONALDS RESTAURANG?! FY FAN! Hur lågt kan man sjunka så man attackerar en försvarslös liten hamburgerrestaurang? Där går fanimej gränsen! Inför undantagstillstånd nu!

(Undrar vilken McDonalds resturang Säpo tänkte på? Dom måste ju ha hemskt bra hamburgare eftersom det verkar vara värt att bugga alla svenskar för att skydda den.)

/Uppdatering; Jag tror jag hittat den!