14 November 2007

Nyfascism is Good!

"Aftonbladet: Vänstern i Europa har slagits mot nyliberalismen länge, men inte riktigt tagit nyfascismen på allvar. Nu befinner vi oss i ett läge där vi måste slåss mot bägge.

– Det är tydligt. Man ser det på många platser i Europa. Jag vet inte varför socialdemokratin varit så försiktig. Men en förklaring är att våra alternativ har blivit misskrediterade genom en av de mest framgångsrika propagandakampanjerna från högern. De har försökt sätta likhetstecken mellan demokrati och nyliberalism. Men det tror ju ingen längre på. Kina är ju onekligen ett bevis på att det inte är samma sak.

– Men vad som varit mer framgångsrikt är idén att alla socialdemokratiska alternativ skulle vara katastrofala, att det enda som skulle vara värre än kapitalism är alternativet. Detta tror folk fortfarande på. Till och med vänstermänniskor gör det innerst inne."

Ja, det är ju det jag har sagt hela tiden. Fascism är bra! Varför hålla på att hymla med det? Till och med Socialmoderaterna har insett detta och det enda sätt man kan konkurrera på den globala marknaden och öka tillväxten är att alla barn, gamla och sjuka slutar fokusera så mycket på sina svagheter börjar göra sin plikt som arbetsmyror åt marknadsstaten och slutar vara en börda för de heroiska Atlasarna som bär samhället på sina axlar. Upp med kameror överallt, avlyssna all kommunikation, upp med en svensk golden shield och upprätta arbetsläger åt dissidenterna! Jobba, jobba jobba!

INGEN SKA KOMMA UNDAN!